Vol ser proveïdor d'Aigües de Catalunya?

Aigües de Catalunya disposa d'un servei de registre i classificació de Proveïdors. Aquest registre disposa de dos nivells, Nivell I Bàsic per a aquells proveïdors amb productes i/o serveis bàsics i un Nivell II Registre Repro per a aquells proveïdors els productes i/o serveis dels quals poden ser crítics per a la nostra organització.

El proveïdor un cop registrat, haurà d'actualitzar les seves dades cada vegada que presenti alguna modificació i/o amb caràcter anual, a través del següent link. Modificació/actualització de dades.

Els passos per al registre són els següents:

1.- Abans d'accedir a l'enllaç que li permetrà complimentar el qüestionari, llegeixi atentament les següents instruccions, això li permetrà agilitzar el registre.

a) El procés d'alta com a mínim li requerirà anexar una còpia escanejada del CIF, del certificat bancari y del model censal (model 036).
b) S'adjunta l'enllaç amb el model de qüestionari del registre bàsic per a que conegui prèviament la informació necessària a complimentar. 

2.-Accedir al Registre de Proveïdors i complimentar el qüestionari.

3.- Si el producte i/o servei és considerat com Nivell I Bàsic, el proveïdor quedarà registrat.

4.- Si el producte i/o servei és considerat com Nivell II Registre REPRO, Achilles es posaran en contacte amb el proveïdor per iniciar els tràmits de registre estès, que culminarà amb la classificació del proveïdor en Aigües d'Catalunya.